FOND Magnesia GO

27. 7. 2016
Nepremeškajte možnosť prihlásiť sa do nového projektu FOND Magnesia GO, ktorý podporuje vybraných športovcov z Českej ako aj Slovenskej republiky.

Prečítajte si o tomto projekte viac v oficiálnom liste od spoločnosti FOND Magnesia GO.

FOND Magnesia GO  je spoločný projekt herca Ondřeja Vetchého a Karlovarských minerálních vod, a.s., ktorý  má za sebou už dva úspešné ročníky.  Za tieto dva roky sa medzi jedenásť športovcov celkovo rozdelila sumu 1 600 000 Kč. Pre tento ročník je rovnako ako v minulom roku pripravená suma 1 000 000 Kč (cca 37 000 EUR), ktorou sa podporí šesť vybraných talentovaných športovcov z Českej a Slovenskej republiky.

Na základe hlasovania verejnosti na stránke www.magnesiago.sk sa suma fondu rozdelí medzi šesticu vybraných športovcov. Ten športovec, ktorý získa najviac hlasov, získa 350 000 Kč, druhý v poradí 250 000 Kč, tretí 150 000 Kč, štvrtý 100 000 Kč, piaty 80 000 Kč a šiesty 70 000 Kč. Podpora Fondu Magnesia GO má byť ocenením a impulzom, vďaka ktorému sa talentovaní športovci môžu posunúť na ešte vyššiu športovú úroveň. Ide o povzbudenie a podporu na ceste za športovými cieľmi a snami. Fond Magnesia GO im pomáha získať v ich kariére rozhodujúci náskok pred ostatnými.

Mladá slovenská plavkyňa Barbora Mišendová, si vďaka minuloročnej výhre mohla dovoliť profesionálne tréningy a kvalitnú regeneráciu, ktorá jej pomáha v príprave. Šprintér Jakub Matúš si z výhry zafinancoval nové tretry či prenájom športoviska, kde mohol dôkladne trénovať.

Chceli by sme Vás informovať o možnosti prihlásiť sa do nového kola projektu na stránke fondu www.magnesiago.sk. V prípade akýchkoľvek otázok sa na nás neváhajte obrátiť.

S prianím príjemného dňa za Fond Magnesia GO

Petra Konáriková, SEESAME, s.r.o.

 

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov