Hongkong Open: Ahmad/Natsir opäť víťazne

29. 11. 2016
Záverečný Superseries turnaj, ktorý sa pred veľkým dubajským finále konal minulý týždeň v Hongkongu spoznal svojich víťazov.

Po triumfe v Číne sa olympijskí víťazi mixu z Indonézie nenechali poraziť ani teraz. Tontowi Ahmad s Liliyanou Natsir ako sedmičky turnaja postupne prechádzali pavúkom až sa vo finále stretli s krajanmi Praavenom Jordanom a Debby Susanto, ktorí ich však ako nasadené dvojky nedokázali poraziť.

Jan O. Jorgsensen svoj triumf z Číny nezopakoval, no domov si ako trojka turnaja odniesol tretie miesto. Celkovým víťazom sa stal nenasadený domáci hráč Ng Ka Long Angus, ktorý vo finále porazil Inda Sameera Vermu.

Hoci bola Španielka Carolina Marin jednotkou turnaja, do Európy sa vrátila podobne ako Jorgensen s tretím miestom. Na najvyšší stupienok sa tentoraz postavila štvrtá nasadená Tai Tzu Ying z Taiwanu. Tá si vo finále poradila taktiež s minulotýždňovou víťazkou Pusarlou V. Sindhu z Indie.

Dánske duo Mathias Boe/Carsten Mogensen si podobne ako minulý týždeň v Číne opäť zahrali finále, no na zlato opäť nesiahli. Ich premožiteľmi sa stali Japonci Takeshi Kamura/Keigo Sonoda.

To, čo sa však nepodarilo mužskej časti zvládli ženy na výbornú. Kamilla Rytter-Juhl a Christinna Pedersen sa ako tretie nasadené stali víťazkami turnaja, keď si vo finále poradili s čínskou dvojicou Dongping Huang/Yinhui Li. Číňanky teda po druhom mieste z Číny, brali zasa „len“ striebro.  

Aktuálne na hráčov čaká už len svetové finále, ktoré sa 14.-18.decembra uskutoční v Dubaji. Koho v Spojených arabských emirátoch uvidíte Vám prezradíme v ďalšom článku. Zároveň máme pre Vás pripravenú aj tipovaciu súťaž, o ktorej Vás budeme informovať už čoskoro, taktiež prostredníctvom článku. Určite sa máte na čo tešiť.  

Yonex Sunrise Hong Kong Open 2016

 

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov