Čo nás čaká: „December 2016“

2. 12. 2016
Záver roka je tu, a s ním je tu aj koniec tzv. prechodnej sezóny, ktorú sme absolvovali. Na čo sa však ešte počas najbližších týždňov môžete tešiť?

Úvod mesiaca určite patrí medzinárodnému podujatiu Yonex Welsh International, na ktorom štartoval aj slovenský reprezentant Matej Hliničan, no svoju púť turnajom ukončil aj „vďaka“ chorobe a zraneniu hneď v prvom kole.

Počas prvého decembrového víkendu sa budeme sústrediť na juniorský šampionát, ktorý sa 3.-4.decembra uskutoční v Košiciach. Hneď po víkende sa dvojica hráčov (M.Repiská a M.Hliničan) presunie na medzinárodný *Pre-selection camp. (* viac informácií o tomto sústredení Vám prinesieme v samostatnom článku).

9.-11.decembra sa v Bratislave odohrá druhý celoslovenský turnaj dospelých, počas ktorého sa v sobotu uskutoční aj školenie a skúšky vrchných rozhodcov. Okrem toho nás 10.decembra čakajú aj majstrovstvá Slovenska do trinásť rokov, ktoré sa odohrajú v Púchove.  

Predvianočný Rím si 13.-16.decembra vychutná majsterka Slovenska Martina Repiská. V danom týždni nás ale čaká aj finále Superseries turnajov v Dubaji, ktoré je na programe 14.-18.decembra, a v rámci ktorého bude prebiehať *SOFTIP tipovacia súťaž (*pravidlá súťaže Vám priblížime v samostatnom článku).

Posledné slovenské turnaje sú na programe 17.-18.decembra a bude ich hneď niekoľko. Majstrovstvá Slovenska do sedemnásť rokov budú prebiehať počas celého víkendu v Trenčíne. Okrem toho ale v Trenčíne budete môcť 17.decembra vidieť aj špičku hráčov kategórie do jedenásť rokov, ktorí zabojujú taktiež na majstrovstvách Slovenska. Na programe je aj III. a IV.liga, konkrétne 17.decembra sa uskutoční záverečné kolo III.ligy a 18.decembra zasa finálové kolo IV.ligy.

Určite nás čaká bohatý program, ktorý Vám budeme postupne prinášať aj formou článkov.

 

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov