Pre-Selection Camp: „Podmienky sú výborné...“

6. 12. 2016
Včera popoludní odštartoval v dánskom meste Vejen výberový kemp Badminton Europe, ktorého súčasťou sú aj slovenskí reprezentanti Matej Hliničan a Martina Repiská.

Obaja Slováci by sa na jeseň v roku 2017 chceli stať súčasťou BEC Centre of Excellence. Sústredenie, ktoré v Dánsku prebieha od pondelku a potrvá do piatku, je len jedným z troch sústredení pred konečným výberom hráčov do tohto centra.

 

Ako sme už spomínali, na kemp dostalo pozvánku 33 bedmintonistov z 21 krajín. Oficiálne zahájenie tréningového programu prebehlo včera, kedy hráči absolvovali úvodný tréning. Od dnes až do štvrtku sú na dennom poriadku dve tréningové jednotky denne, plus rozhovory s hráčmi, ktoré prebehnú medzi tréningami.

 

Svoje prvé dojmy nám v skratke opísala aj Martina Repiská:

 

„Tréningový camp v dánskom meste Vejen sa oficiálne začal včera poobede prvým, pomerne ľahkým tréningom. Prišlo veľa rôznych hráčov z Európy ale aj z Austrálie plus štyria tréneri z Dánska, Škótska, Ukrajiny a Anglicka. Hala sa nachádza vo veľkom športovom centre a my bývame hneď vedľa v peknom komplexe, kde máme zabezpečenú aj stravu. Podmienky sú výborné a taktiež aj organizácia.“ Marta

 

Viac o BEC Centre of Excellence sa dozviete TU.

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov