Čo nás čaká: „December 2017“

30. 11. 2017
Záver sezóny ako aj záver roka sa blížia nezadržateľnými krokmi. Čo všetko nás však ešte do konca roka čaká a neminie, a na aké udalosti sa môžete tešiť?

Úvod decembra odštartujeme medzinárodným turnajom v južnej Afrike. Zbierať body do svetového rebríčka sa tam vybral Matej Hliničan, ktorý sa 30.11.-3.12. predstaví na podujatí Zambia International 2017. Na Slovensku bude prvý decembrový víkend (2.-3.12.) patriť majstrovstvám Slovenska juniorov, ktoré sa odohrajú v Ilave. Nedeľa, 3.december je zároveň dátumom, kedy bude na STV 2 odvysielaný film Talenty spod bedmintonovej siete. V hlavných úlohách uvidíte o 15:30 hod. Andreja Antošku, Erika Bartoša, Miu Tarcalovú a Alžbetu Peruňskú.

Pokračovať budeme sériou majstrovstiev. 8.-10.decembra sa v Trenčíne uskutoční šampionát dospelých, a okrem toho sa 9.decembra dozvieme aj mená nových majstrov v kategórii do trinásť rokov, ktorí budú o prvenstvá bojovať súbežne s turnajom dospelých. V nedeľu, 10.decembra sa okrem vrcholu majstrovstiev dospelých odohrá aj kvalifikácia do najvyššej slovenskej súťaže družstiev, ktorá prebehne v Trenčíne za účasti tímov KPŠ Košice C a AŠK Fénix Bratislava A.

13.-17. decembra sa pozrieme na vyvrcholenie superseries turnajov. Tzv. „turnaj majstrov“ prebehne za účasti najlepších hráčov „dubajského“ rebríčka opäť v Spojených arabských emirátoch. Navyše, Martina Repiská skúsi po úspechoch v Maďarsku a Maroku šťastie v talianskom Miláne, kde sa o ďalší bodový zisk pokúsi na turnaji Yonex Italian International 2017. Na Slovensku sú 16.decembra na programe Majstrovstvá Slovenska dorasteneckých družstiev, ktorých sa v Košiciach zúčastnia tímy Sokol Ilava, M-ŠPORT Trenčín, Lokomotíva Košice a KBC Košice. So sezónou sa rozlúčime v Kalifornii, kde čaká Milana Dratvu medzinárodný turnaj YONEX K&D Graphics International Challenge.

 

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov