M.Tarcalová víťazkou hlasovania o zájazd do Pjongčangu

7. 12. 2017
V rámci Juniorského olympijského tímu, ktorého súčasťou je aj reprezentantka Mia Tarcalová, prebiehalo online hlasovanie o cestu na zimné olympijské hry do Pjongčangu. Spomedzi 21 členov sa víťazkou súťaže, ktorá získala dve miestenky na olympiádu, aj vďaka Vašim hlasom stala slovenská reprezentantka Mia Tarcalová.

Na začiatku  novembra, kedy sa súťaž spustila, bolo v hre komplet 21 športovcov, ktorí mali šancu zvíťaziť a zažiť atmosféru zimných olympijských hier. Počas 30 dní sa však situácia vyvinula tak, že o zájazd bojovala len Mia, proti ktorej stál kanoista Matúš Jedinák.

Aj vďaka Vašim hlasom sa po tridsiatich dňoch každodenného hlasovania mohla z výhry radovať naša reprezentantka, pre ktorú bude olympiáda v Pjongčangu, po letných hrách v Riu, už druhou návštevou podujatia pod piatimi kruhmi.  

„Výhru v súťaži beriem ako veľkú možnosť vidieť ďalší kút sveta a ďalšie olympijské hry v mojom živote. Som vďačná za všetkých čo za mňa hlasovali a pomohli mi vyhrať. Bolo veľmi milé ako sa do toho zapojili niektorí ľudia. A návšteva olympijských hier ma určite motivuje.“ Mia Tarcalová

 

Viac o projekte nájdete TU.

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov