MSR U13: Favoriti alebo prekvapenia?

7. 12. 2017
Popri MSR dospelých sa počas soboty v športovej hale M-ŠPORT v Trenčíne odohrajú aj majstrovstvá Slovenska v kategórii do trinásť rokov. Koho na nich uvidíme, a ktorí hráči sú favoritmi v jednotlivých disciplínach?

Turnaj „trinástkárov“ odštartuje v sobotu, 9.decembra o 9:00 hod., na deviatich kurtoch, pričom od 11:00 hod. bude mať vrchný rozhodca Richard Bálint k dispozícii už len päť kurtov, a to z dôvodu pokračovania šampionátu dospelých.

Aktuálnymi rebríčkovými jednotkami sú Peter Petrovič (Slávia TU Zvolen) a Lea Výbochová (Slávia TU Zvolen) vo dvojhrách, pričom obaja kraľujú aj štvorhrám. V mixe patrí číslo jeden Andrejovi Suchému (BKK Sliač) a Johanke Ivanovičovej (SC Pohoda Trnava).

Prvé dva celoslovenské turnaje, ktoré sa konali v Bratislave (február) a vo Zvolene (apríl) mali na vlas rovnakých víťazov. Dvojhru chlapcov ovládol Richard Pavlík (Slávia TU Zvolen), ktorý triumfoval spoločne Petrom Petrovičom aj vo štvorhre. Richard dokonca zvíťazil aj v mixe, a to spoločne s Leou Výbochovou (Slávia TU Zvolen), ktorá taktiež ovládla dvojhru aj štvorhru s Ninou Miladou Michalkovou (BKR Púchov). Októbrový turnaj v Púchove sa vydaril Andrejovi Suchému (BKK Sliač), ktorý vyhral dvojhru, Petrovi Petrovičovi a Martinovi Gabrhelovi (Sokol Ilava), keď zvíťazili vo štvorhre ako aj Filipovi Mravcovi (Lokomotíva Košice) spolu s Ninou Miladou Michalkovou (BKR Púchov), ktorí ovládli mix. Víťazkou dvojhry dievčat sa aj do tretice stala Lea Výbochová, ktorá na najvyššom stupni stála aj vo štvorhre, a to opäť po boku už spomínanej Niny Milady Michalkovej.

Ako teda dopadnú majstrovstvá? Nechajte sa prekvapiť a navštívte športovú halu M-ŠPORT v Trenčíne.

Zoznam prihlásených hráčov nájdete TU.

 

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov