Dubai World Superseries Finals 2017

12. 12. 2017
13.-17. decembra sa v Spojených Arabských Emirátoch uskutoční tzv. „turnaj majstrov“, na ktorom sa predstaví svetová špička hráčov „dubajského rebríčka“.

Superseries finále s dotáciou 1 000 000 USD, ktoré odohrá v Dubaji odštartuje zajtra ráno úvodnými skupinovými stretnutiami. Kto sa vlastne na šampionáte predstaví a aké sú európske šance na úspech?

O výhru v každej disciplíne bude bojovať osem jednotlivcov, resp. osem dvojíc. Bedmintonisti odohrajú najprv duely v skupinách, z ktorých do bojov o najvyššie priečky postúpia len prví dvaja.

Z Európanov sa do Dubaja vybrali Dáni zastúpení Viktorom Axelsenom vo dvojhre a dvojicami Mathias Boe/Carsten Mogensen, Mads Conrad Petersen/Mads Pieler Kolding, Christinna Pedersen/Kamilla Rytter Juhl vo štvorhrách. Okrem Dánov sa na podujatí predstavia ešte manželia Chris a Gabrielle Adcockovci z Anglicka, ktorí sa v mixe pokúsia obhájiť výhru z roku 2015.

Dodáme, že Španielka Carolina Marin či Japonka Nozomi Okuhara budú z dôvodov pretrvávajúcich zranení na šampionáte chýbať.

Kompletné vylosovanie skupín nájdete nižšie v prílohách.

Výsledky môžete sledovať TU.


PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov