Európsky rebríček U17

13. 12. 2017
Po juniorskom ako aj svetovom rebríčku dospelých sa v decembri do tretice pozrieme na to, ako si naši hráči počínajú. Posvietime si na európsky rebríček kategórie do sedemnásť rokov.

Lídrami rebríčka sú k dnešnému dňu Francúz Christo Popov s Maďarkou Vivien Sandorhazi vo dvojhrách, Francúz Kenji Lovang vo štvorhre chlapcov, Turkyňa Bengisu Ercetin vo štvorhre dievčat a Angličanka Hope Warner v mixe.

Najlepším Slovákom vo dvojhre je Andrej Antoška, ktorému patrí miesto číslo 14.. Vo štvorhre je spoločne Jakubom Horákom na delenej 17. priečke, a v mixe obýva 73. pozíciu. Jakub je zasa vo dvojhre na 41. mieste a v mixe mu patrí 23. priečka. Erika Bartoša by ste našli na 63. mieste vo dvojhre, na 78. priečke vo štvorhre, a na 117. mieste v mixe. Peter Kováč aktuálne zastáva 67. miesto vo dvojhre a spoločne s Erikom obýva 78. miesto vo štvorhre.

U dievčat je aj naďalej číslom jeden Mia Tarcalová, ktorá vo dvojhre momentálne zastáva priečku číslo 26.. Vo štvorhre by ste ju našli na 15. mieste a v mixe na 19. priečke. Slovenskou dvojkou je Katarína Csonková, ktorá sa vo dvojhre nachádza na 63. mieste. Vo štvorhre obýva 80. miesto a v mixe jej patrí 94. priečka. Alexandra Remeňová je v rebríčku dvojhry na 107. mieste. 87. priečka jej patrí vo štvorhre, a v mixe úraduje zo 105. miesta. Poslednými zástupkyňami v rebríčku sú Júlia Chmurovičová  na 149. priečke vo dvojhre, ako aj na 91. mieste vo štvorhre, a Natália Tomčová, ktorej v rebríčku dvojhry patrí číslo 200.

Kompletný rebríček nájdete TU.  

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov