MSR dorasteneckých družstiev

15. 12. 2017
Záver roka a súčasne aj sezóny bude patriť Majstrovstvám Slovenska dorasteneckých družstiev, ktoré sa uskutočnia v sobotu, 16.decembra, v telocvični na ZŠ Janigovej v Košiciach.

Usporiadateľom podujatia je košická Lokomotíva, ktorá bude zároveň súťažiť o turnajové zlato. To sa budú snažiť získať aj reprezentanti oddielov KBC Košice, Sokol Ilava a M-ŠPORT Trenčín.

Všetky spomínané tímy si účasť na majstrovstvách Slovenska vybojovali na Oblastných majstrovstvách, ktoré sa uskutočnili v Bratislave a Košiciach. Na západe republiky o postup bojovali už spomínané tímy Sokol Ilava a M-ŠPORT Trenčín ako aj Spoje Bratislava A a B. Na východe zasa súperili Lokomotíva Košice A a B, KBC Košice a PBA Prešov.

Dodáme, že obhajcom titulu je práve usporiadateľský tím Lokomotívy, ktorý na šampionáte zvíťazil ešte v sezóne 2015/2016. Vtedy o triumf bojovali družstvá, ktoré si tento rok účasť nezabezpečili, a to PBA Prešov a Spoje Bratislava ako aj tímy, ktoré o titul budú súperiť  už zajtra, konkrétne Sokol Ilava a Lokomotíva Košice.

Už zajtra však pod dohľadom vrchného rozhodcu Jána Fiľa čakajú na tímy súboje každého s každým, ktoré začnú o 9:00 hod.. Žiaľ, podľa slov usporiadateľa, M-ŠPORT Trenčín na šampionát nepricestuje.

Otázka na sobotu teda znie: „Zosadí niekto z dvojice tímov KBC Košice, Sokol Ilava z trónu Lokomotívu Košice, alebo získajú obhajcovia štvrtý titul v rade?“ Nenechajte si ujsť sobotňajšie duely.  


PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov