2017 YONEX K&D Graphics International Challenge

19. 12. 2017
Predvianočnú Kaliforniu si na turnaji v Orange County užije náš nový majster Slovenska Milan Dratva, ktorý na záver sezóny zabojuje o posledné body do svetového rebríčka.

19.-23.decembra 2017 sa do americkej Kalifornie prihlásilo celkovo 148 hráčov z 24 krajín (Anglicko, Austrália, Belgicko, Česko, Dánsko, Dominikánska republika, Francúzsko, Guatemala, India, Indonézia, Izrael, Jamajka, Japonsko, Kanada, Mexiko, Moldava, Nový Zéland, Peru, Rakúsko, Slovensko, Taiwan, Taliansko, Trinidad a Tobago, USA)

Na turnaji 2017 YONEX K&D Graphics International Challenge mali byť turnajovými jednotkami vo dvojhrách Angličan Toby Penty a Kanaďanka Rachel Hoderich. Penty sa však z turnaja odhlásil, a tak je druhým najvyššie nasadeným hráčom Misha Zilberman z Izraelu. Číslo jeden vo štvorhre mužov patrí Angličanom, Marcusovi Ellisovi/Chrisovi Langridgovi. Austrálčanky Setyana Mapasa/Gronya Somerville mali na zlato útočiť vo štvorhre žien, no po ich odhlásení sú adeptkami na triumf druhé nasadené Peruánky Daniela Macias/Danica Nishimura. Nishimura je po boku Daniela La Torre Regala číslom jeden aj v mixe.

Slovenský reprezentant si na podujatí zahrá len dvojhru mužov. Už dnes o 19:20 hod.  miestneho času ho v prvom kole čaká Čech Lukáš Zevl. Milan sa aktuálne vo svetovom rebríčku nachádza na 216. mieste, pričom jeho súperovi patrí 273. priečka. Milanov súper nie je neporaziteľný, a Slovák je v dueli favoritom. V prípade úspechu a postupu ďalej by sa Milan v druhom kole stretol buď s Taiwančanom Shiau Cheng Chenom alebo s Peruáncom Jose Guevarom.

Pre ranostajov nebude určite žiaden problém sledovať live score úvodného Milanovho zápasu, ktorý proti Zevlovi odohrá zajtra o 4:20 hod. ráno. Držte palce.   

2017 YONEX K&D Graphics International Challenge

MS 1.kolo: Milan Dratva (SVK) – Lukáš Zevl (CZE)

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov