Nominácia hráčov na ME U15 a ME mužských a ženských družstiev

19. 12. 2017
Ruská Kazaň bude vo februári 2018 opäť hostiť dva veľkolepé šampionáty, a to Majstrovstvá Európy mužských a ženských družstiev, ako aj Majstrovstvá Európy hráčov do pätnásť rokov. Kto zo Slovákov bude mať tú česť hájiť trikolóru Slovenska?

Majstrovstvá Európy mužských a ženských družstiev inak nazývané aj Thomas a Uber cup prebehnú 13.-18.februára. Na podujatí sa predstaví celkovo 29 mužských a 24 ženských tímov. Obe slovenské družstvá nastúpia v skupinách číslo dva. Muži si sily zmerajú s Anglickom, Maďarskom a Grónskom, na ženy čakajú duely so Španielskom, Maďarskom a Portugalskom.

Koho teda uvidíme v akcii?

Pod vedením trénerov Michala Matejku a Mariána Šulka sa o úspech pokúsia Milan Dratva, Matej Hliničan, Juraj Vachálek, Andrej Antoška a Miroslav Haring v mužskej časti a Martina Repiská, Lucia Grenčíková, Katarína Vargová, Alžbeta Peruňská a Mia Tarcalová v ženskej časti.

Majstrovstvá Európy v kategórii do pätnásť rokov sa uskutočnia 16.-18.februára a súťažiť sa bude, tak ako naposledy, v piatich disciplínach. Vedúcim slovenskej výpravy bude na tomto podujatí Miloslav Čuntala, ktorý bude mať pod drobnohľadom Simeona Suchého, Sebastiána Kadleca, Sofiu Slosiarikovú a Michaelu Telehaničovú.  

  • Nominácie

Thomas Cup: Milan Dratva, Matej Hliničan, Juraj Vachálek, Andrej Antoška, Miroslav Haring

Uber Cup: Martina Repiská, Lucia Grenčíková, Katarína Vargová, Alžbeta Peruňská, Mia Tarcalová

Vedúci výpravy: Michal Matejka, Marián Šulko

ME U15: Simeon Suchý, Sebastián Kadlec, Sofia Slosiariková, Michaela Telehaničová

Vedúci výpravy: Miloslav Čuntala

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov