Juniori zaberajú naplno

23. 7. 2014
V Slovinsku prebieha tvrdá príprava, na ktorej nechýbajú ani naši reprezentanti.

Od 20. do 27. júla sa šestica juniorských reprezentantov pod vedením Jána Fiľa zúčastňuje Regionálneho kempu v Slovinskej Mirne, kde si hráči môžu sily zmerať s rovesníkmi zo Slovinska, Chorvátska a Čiech.

Ján Balucha, Lenka Drotárová, Katka Šariščanová a Katka Vargová spolu s Jánom Fiľom vyrážali do Slovinska v nedeľu (20.7.2014) už o siedmej ráno. Po ceste nabrali ďalších účastníkov, Riša Šmatláka a Luciu Grenčíkovú. Ich cesta do Mirny trvala skoro desať hodín a po príchode neboli hráči práve nadšení. Viac o svojich prvých dojmoch nám napísali reprezentanti osobne.

„Cesta bola celkovo hrozne dlhá a namáhavá, pretože bolo veľmi horúco. Hneď ako sme prišli, tešili sme sa, že sa na chvíľu v posteliach vystrieme a oddýchneme si. Miesto toho sme sa však dozvedeli, že tréning, ktorý mal byť o 19:00 hod. sa presunul na 17:00 hod., takže v podstate začínal o 10 minút po našom príchode. Čakali sme uvítací tréning, ale Indonézan nám hneď „naložil“. Inak sme rozdelení do dvoch skupín, pretože nás je tu veľa a hala nie je až taká veľká. Tréningy sú aj herné, no zatiaľ viac menej kondičné. Ráno bola jedna skupina behať a na druhú to čaká zajtra. Indonézsky tréner Indra je kamarátsky ale na tréningoch nekompromisný. Trénujeme dvojfázovo po dve hodiny. Ubytovanie máme kúsok od haly. Chlapci sú na izbe s Chorvátmi, no nadšení nie sú, pretože musia počúvať chorvátske hity až do rána. Dievčatá sme všetky spolu. Po tréningoch väčšinou oddychujeme, pretože sme vyčerpaní, ale v piatok by sme sa mali ísť všetci spoločne kúpať.“ (Lenka, Lucka, Katka Š., Katka V., Jany a Rišo)

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov