ZsB 2019: Školenia budú pokračovať

19. 12. 2018
Úspešný rok 2018 sme v rámci školení učiteľov zavŕšili novinkou, a to dvoma akreditovanými školeniami pre pedagógov. V nasledujúcej sezóne, resp. v roku 2019 sa ale môžete tešiť aj na pokračovanie jednodňových školení programu Začni s bedmintonom.

Projekt Shuttle time, alebo teda Začni s bedmintonom beží na Slovensku od roku 2013. Predstavil sa v mnohých slovenských mestách a našiel si u detí ako aj učiteľov veľkú obľubu. Počet klubov síce rapídne nenarástol, ale ohlasy zo škôl sú naozaj výborné, a učitelia bedminton veľmi radi zaradzujú do svojich osnov.

Projekt jednodňových školení bude teda pokračovať aj v roku 2019, pričom predstaviť by sa mal minimálne v piatich slovenských mestách. Už teraz Vám s určitosťou vieme prezradiť, že 12.februára sa jedno zo školení pod vedením Michala Matejku uskutoční v Bytči. V hľadáčiku máme aj mestá ako Bratislava, Košice, Martin či Topoľčany a iné.

Okrem tradičných jednodňových školení prebehne na jar aj ďalšie akreditované školenie, ktorého presný termín ale zatiaľ známy nie je. Ako sme spomínali, doposiaľ sa konali dve akreditované školenia, za ktoré učitelia získali 7 kreditov.

Veríme, že tí, ktorí sa bedmintonu v školách naozaj venujú sa postupne prepracujú aj k založeniu klubov, a že s deťmi budú štartovať aj na nejakých slovenských turnajoch. Lákadlom pre nich by mal byť práve zisk bedmintonového balíka, ktorý môžu v rámci registrácie a následného turnajového štartu obdržať. Dôležité však je, že bedminton sa naozaj dostáva do povedomia veľkého množstvá ľudí, učiteľov či žiakov a je len otázkou času, kedy sa to všetko pretaví do našej narastajúcej základne.

Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa jednodňových alebo akreditovaných školení, prípadne by ste takéto jednodňové školenie chceli zorganizovať aj vo Vašom meste, potom neváhajte a kontaktujte nás na telefónnom čísle 0905 193 404, alebo na e-mailovej adrese bedminton@bedminton.sk .

Môžeme Vám prezradiť, že na jednodňových školeniach Vás okrem skvelej zábavy a základov bedmintonu čakajú aj materiály, a to Učiteľský manuál spolu s Plánmi lekcií, ku ktorým obdržíte aj USB kľúč so všetkými videami nachádzajúcimi sa v knihách. Zároveň Vám pribalíme aj plagát s pravidlami bedmintonu, a domov odídete nielen s certifikátom od svetovej federácie, ale každá zúčastnená škola získa navyše bedmintonový set obsahujúci 16 rakiet, 24 košíkov  a 4 siete.

Tešíme sa na Vašu účasť!

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov