Čo nás čaká: „December 2019“

3. 12. 2019
Sezóna sa nám pomaly chýli k svojmu záveru, ale kým ju úplne ukončíme, čaká nás ešte niekoľko vrcholných podujatí, akými Majstrovstvá Slovenska rozhodne sú. Pozrieme sa ale aj na veľkolepé svetové finále do Číny, či na medzinárodné podujatia, kde budú štartovať aj slovenskí hráči.

Práve dnes prebehne losovanie Thomas a Uber cupu, a my spoznáme mená súperov, proti ktorým budú slovenské tímy bojovať na februárových Majstrovstvách Európy mužských a ženských družstiev vo Francúzsku.

6.-8. decembra sa v Trenčíne uskutočnia Majstrovstvá Slovenska dospelých, pričom v sobotu, 7.decembra budú na šampionáte v Rožňave bojovať aj hráči v kategórii do jedenásť rokov. Dodáme, že samotné losovanie MSR dospelých prebehne ešte pred štartom podujatia, a to vo štvrtok, 5.decembra.  

11. decembra odštartuje v Číne tzv. „turnaj majstrov“. Výkony svetových hráčov budeme sledovať až do 15. decembra. Okrem toho sa Milan Dratva s Martinou Repiskou predstavia 12.-15. decembra na medzinárodnom podujatí v Taliansku.  

Na domácej pôde sa počas víkendu budeme venovať posledným šampionátom sezóny. 14.decembra sa v Bratislave odohrajú majstrovstvá v kategórii do trinásť rokov, a celý víkend, teda 14.-15.december budú v Ilave o titul súťažiť aj naši juniori.

Posledným turnajom sezóny kam zavítame bude medzinárodné podujatie v Amerike, kde Martina Repiská 17.-21. decembra zabojuje o body do svetového rebríčka.  

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov