MSR U11

6. 12. 2019
Športová hala v Rožňave sa v sobotu, 7.decembra stane dejiskom Majstrovstiev Slovenska v kategórii do jedenásť rokov. Ktorí hráči budú bojovať o tituly majstrov?

ZOZNAM PRIHLÁSENÝCH HRÁČOV

Aktuálnym lídrom rebríčka dvojhry chlapcov je Michal Kozlok (ŠK Hrachovo), ktorý sa na špici nachádza aj v štvorhre. Číslo jeden v mixe chlapcov patrí Oliverovi Matzovi (Spoje Bratislava). U dievčat je dvojhrovou jednotkou Kristína Fischer (SC Pohoda Trnava). V štvorhre sa o prvenstvo delia Adelka Lachová/Vanessa Osadská (KBŠ Dolný Kubín) a mix ovláda Kvetoslava Sopková (BC Prešov).

Najmladšie nádeje počas sezóny absolvovali taktiež tri celoslovenské turnaje, ktoré veľa napovedajú. V januári sa hráči stretli v Trenčíne, kde sa lídrovi rebríčka Michalovi Kozlokovi (ŠK Hrachovo) podarilo zaznamenať hetrik. Okrem dvojhry triumfoval aj v štvorhre spolu s Oliverom Matzom (Spoje Bratislava), a v mixe po boku Kvetoslavy Sopkovej (BC Prešov). Dvojité zlato zaknihovala aj Kristína Fischer (SC Pohoda Trnava). Vrátane dvojhry sa totiž stala víťazkou štvorhry, a to spoločne s Elou Bieleschovou (BK GYPY Piešťany).

Na marcovom Áčku sa opäť ziskom hetriku blysol Michal Kozlok (ŠK Hrachovo). V mixe zvíťazil rovnako ako v Trenčíne s Kvetoslavou Sopkovou (BC Prešov), a v štvorhre tentoraz po boku Samuela Fodora (Družstevník Klenovec). Výhru v dvojhre dievčat si na konto pripísala Ela Bieleschová (BK GYPY Piešťany) a prvenstvo v štvorhre dievčat získali Vanessa Osadská/Adelka Lachová (KBŠ Dolný Kubín).

Ani októbrový turnaj v Košiciach nemal veľmi odlišný priebeh. Michal Kozlok (ŠK Hrachovo) tentoraz nezískal hetrik, no vyhral dvojhru, a spolu so Samuelom Fodorom (Družstevník Klenovec) aj štvorhru. Dievčenské kategórie rovnako ako v marci ovládli Ela Bieleschová (BK GYPY Piešťany) v dvojhre, a Vanessa Osadská/Adelka Lachová (KBŠ Dolný Kubín) v štvorhre. Víťazmi mixu sa stali Daniele Barč/Ela Bieleschová (VEVA Huncovce/BK GYPY Piešťany).

Dodáme, že na minuloročných majstrovstvách sa trojnásobným šampiónom stal Andrej Suchý (BKK Sliač). Vrátane dvojhry vyhral aj štvorhru s Michalom Kozlokom (ŠK Hrachovo), a mix so sestrou Sarah Antóniou Suchou. Víťazkou dvojhry dievčat sa stala Emma Žiačiková (BKR Púchov), ktorá spolu s Líviou Klačanskou (BKR Púchov) zvíťazila aj v štvorhre.

 

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov