MSR U13

12. 12. 2019
Šampionát v kategórii do trinásť rokov je na programe túto sobotu, 14.decembra, a to v športovej hale v bratislavskej Dúbravke pod organizátorskou hlavičkou oddielu DBK Bratislava.

ZOZNAM PRIHLÁSENÝCH HRÁČOV

V rebríčku U13 je absolútnym lídrom Andrej Suchý (BKK Sliač), ktorý sa na špici nachádza v dvojhre, štvorhre aj v mixe. U dievčat je na pozícii dvojhrovej jednotky Lea Kyselicová (SC Pohoda Trnava) a Emma Žiačiková (BKR Púchov) ovláda rebríček štvorhry aj mixu.

Celoslovenské turnaje mali skoro vždy rovnaký priebeh, a to najmä čo sa dievčenskej časti týka. Lea Kyselicová (SC Pohoda Trnava) totiž triumfovala na všetkých Grand Prix A turnajoch, a to ako v dvojhre, tak aj v štvorhre spoločne s Emmou Žiačikovou (BKR Púchov).

Okrem toho Andrej Suchý (BKK Sliač) sa z výhry tešil na prvých dvoch turnajoch, v Bratislave a Prešove. Výhru zaknihoval v dvojhre, ako aj v štvorhre. Na februárovom turnaji v Bratislave to bolo po boku Adama Srnca (BKR Púchov), na aprílovom turnaji v Prešove po boku domáceho Michala Džobanika (BC Prešov). V Prešove dokonca Andrej pridal triumf aj v mixe, spolu so sestrou Sarah Antóniou. V Bratislave výhru v mixe získali Adam Srnec s Emmou Žiačikovou.

Na poslednom septembrovom Áčkovom turnaji výhru v dvojhre zaznamenal Andrej Petrovič (Slávia TU Zvolen). V štvorhre chlapcov sa tešili Tadeáš Diro/Ronald Pokorný (PBA Prešov/KBC Košice) a v mixe zasa Erik Hajdu/Hana Vašatová (KBC Košice/AS Trenčín).

Dodáme, že minulý rok sa Andrej Suchý radoval z hetriku. Okrem dvojhry vyhral štvorhru s Adamom Srncom a mix spolu so sestrou Sarah Antóniou. Dvojhru dievčat ovládla Johanka Ivanovičová, a v štvorhre dievčat zabodovali Nina Holubová/Ella Pokorná.

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov