Projekt U15

17. 12. 2019
Finálna nominácia hráčov na blížiace sa Majstrovstvá Európy v kategórii do 15 rokov, bude známa po nadchádzajúcom sústredení, ktoré sa 27.-30.decembra uskutoční v Trenčíne, za účasti dvanástich hráčov.

Osem hráčov narodených v roku 2006, a štyria narodení v roku 2005. To by mala byť zostava decembrového sústredenia, ktoré pod vedením trénerov Lukáša Klačanského a Mariána Šulka prebehne opäť v Trenčíne.

Nominácia hráčov na februárový šampionát mala byť známa už dnes, no tréneri projektu sa dohodli na posunutí termínu. Dôvodov je hneď niekoľko, a to napríklad, že posledného sústredenia sa nezúčastnil kompletný výber pozvaných hráčov, a na medzinárodnom turnaji družstiev Nation to Nation v maďarskom Pécsi, chýbal taktiež jeden z trénerov. Obaja by preto radi dali hráčom priestor a šancu, aby o nomináciu zabojovali práve na sústredení.

To bude zamerané najmä na dvojhry, ale opakovať sa bude aj mnoho prvkov z predošlých sústredení, ako napríklad štvorhrové cvičenia. V januári bude hráčov čakať ďalšie sústredenie a podľa slov trénerov, rozhodnutie o nominácii by radi zverejnili najneskôr v utorok 31.decembra 2019.

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov