Italian a K&D Graphics International: Maximom prvé kolá

20. 12. 2019
Martina Repiská absolvovala za posledné dva týždne turnaje v Taliansku a Amerike. Kým na jednom nastúpila v prvom kole proti turnajovej jednotke, na druhom jej bola súperkou víťazka kvalifikácie. Ani v jednom prípade ale Slovenka nezaznamenala úspech.

V talianskom Miláne sa od našej vicemajsterky ani úspech neočakával, veď jej súperkou bola predsa olympijská víťazka, trojnásobná majsterka sveta a štvornásobná majsterka Európy, Carolina Marin zo Španielska. Martina v stretnutí, proti neskoršej víťazke turnaja, podala solídny výkon a po výsledku 21:14 a 21:11 sa mohla sústrediť na ďalší turnaj.

Na podujatí v Amerike nastúpila naša reprezentantka proti kanadskej kvalifikantke Wen Yu Zhang. Kto ale očakával hladký postup Slovenky, ten musel ostať sklamaný. Martina prehrala po jasnom výsledku21:15 a 21:9. Kanaďanka, ale nebola len tak hocijakou súperkou. V ďalšom kole totiž vyradila aj tretiu nasadenú Bulharku Lindu Zecthiri, a to dokonca v dvoch setoch. Svoju púť ukončila v štvrťfinále, na rakete Američanky Lauren Lam.

Martine teda na posledných dvoch turnajoch veľa vody nenamútila, no určite má za sebou úspešný rok, o ktorom sme sa s ňou pozhovárali. Rozhovor pre Vás pripravujeme, a zverejníme ho v najbližších dňoch.

FOTO: BadmintonPhoto

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov