Juniorov čaká sústredenie

25. 2. 2020
Reprezentačný tréner juniorov Tibor Kessler má pre svojich zverencov pripravený náročný program. Hráči nielenže okúsia atmosféru medzinárodného turnaja FORZA Slovak Open, ale okrem toho ich 26.-29.februára čaká aj spoločné sústredenie.

 Trojfázové tréningy, pomocní čiaroví rozhodcovia či účastníci turnaja... To všetko budú musieť zvládnuť juniori počas najbližších dní v Trenčíne. Tento náročný plán čaká šesť juniorských reprezentantov (Andrej Antoška, Boris Karpják, Peter Radoczi, Lukáš Kudláč, Natália Tomčová, Júlia Chmurovičová) doplnených o reprezentantov z kategórie U17 (Sebastián Kadlec, Simeon Suchý, Olívia Kadlecová, Michaela Telehaničová, Lea Výbochová, Sofia Slosiariková).

Tréner Kessler odštartuje kemp hneď zajtra ráno úvodným tréningom od 9:00 do 11:00 hod., kde na hráčov okrem iného čaká aj neobľúbené nahadzovanie, teda multifeeding. Od 14:00 do 16:00 hod. sa budú hráči venovať napríklad obrane v dvojhre či štvorhre. Večer od 18:00 do 20:00 hod. ich čaká aj modelovaná hra s taktickými blokmi.

Vo štvrtok, opäť v rovnakých intervaloch hráči okúsia ranný beh či multifeeding,  no venovať sa budú aj individuálnym potrebám jednotlivcov. Piatok a ďalší multifeeding, statická technika ale aj zábavné hry. Nakoniec sobota a dva bloky tréningov, počas ktorých si hráči vyskúšajú high level – challenge, a popoludní ukončia sústredenie spoločným rozborom.

Ako sme spomínali, okrem tréningov zasiahnu niektorí hráči aj do deja na turnaji. Ba čo viac, viacerí si vyskúšajú aj to, aké je to sedieť na čiare a byť súčasťou jednotlivých zápasov.

 

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov