Z domova: Širšie reprezentačné výbery

10. 1. 2022
Výkonný výbor na návrh hlavnej trénerky Judith Meulendijks, ako aj jej asistentov, schválil širšie reprezentačné výbery Slovenska na rok 2022.

V kategórii dospelých sa do tímu dostali Milan Dratva, Andrej Antoška, Jakub Horák, Martina Repiská, Katarína Vargová, Natália Tomčová a Júlia Chmurovičová.

Pri junioroch sa zoznam hráčov rozšíril, a v tíme sa nachádza celkovo štrnásť bedmintonistov, menovite Timon Gunda, Sebastián Kadlec, Simeon Suchý, Richard Pavlík, Peter Petrovič, Martin Gabrhel, Olívía Kadlecová, Sofia Slosiariková, Michaela Telehaničová, Lea Výbochová, Ester Stašková, Nina Milada Michalková, Lea Skorkovská a Natália Slobodová.

V kategórii do sedemnásť rokov sa v oficiálnom zozname reprezentantov nachádzajú Johanka Ivanovičová, Lea Kyselicová, Lucia Vašatová, Ela Vojtíšková, Dominik András, Gregor Ondrejčák, Matúš Poláček a Andrej Suchý.  

V aktuálnej pandemickej situácii opäť nevieme, kedy sa sezóna 2022 rozbehne. Veríme však, že hráči sa čoskoro stretnú na spoločnom sústredení, a že turnajový kolotoč na Slovensku rozbehneme ako sa patrí...

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov