Estonian International: Slosiariková pred bránami hlavnej súťaže

18. 1. 2022
Slovenská reprezentantka Sofia Slosiariková si na International Series podujatí v Talline pripísala v kvalifikácii na konto jednu výhru a jednu prehru. S turnajom sa rozlúčila tesne pred bránami hlavnej súťaže.

Slovenka, ktorá prípravu absolvuje v dánskom Centre of Excellence vyradila v druhom kvalifikačnom kole Portugalčanku Beatriz Roberto po setoch 21:17, 21:18. V boji o hlavnú súťaž proti nej stála nasadená Angličanka Lisa Curtin, s ktorou si Sofia sily zmerala už aj minulú sezónu.

Prvý stret týchto hráčok prebehol v júni 2021 na turnaji v Španielsku, kde Curtin triumfovala v dvoch setoch. Inak tomu nebolo ani teraz a Sofia sa po výsledku 21:9, 21:14 musela s turnajom rozlúčiť.

„Prvý turnaj roku 2022 a zároveň moja prvá výhra na „dospeláckom“ turnaji. Tento turnaj bol však niečím iný. Nenachádzala som sa v mentálne dobrej pozícií. Bojovala som so súperkou a aj samou so sebou. Taký je ale šport, takže hodnotím to ako skôr ako lekciu. Čaká ma mnoho ďalších výziev, ktoré mám pred sebou a to už tento týždeň, kedy si zahrám Swedish Open.“ Sofia

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov