Čo priniesol mesiac: „Február 2022“

10. 3. 2022
Skrátený február nebol z pohľadu udalostí veľmi výnimočný, no predsa sme zavítali na niekoľko zahraničných akcií a pozreli sme sa aj na zimnú univerziádu...

Medzinárodné podujatia

Slovenskí reprezentanti Milan Dratva a Martina Repiská sa na International Challenge podujatí v iránskom Shiraze blysli skvelými výsledkami, keď zaznamenali jednu semifinálovú účasť a jedno štvrťfinále. Čítajte viac.

Tradičný juniorský turnaj v Maďarsku nebol pre našich reprezentantov prechádzkou ružovou záhradou. O najväčší úspech výpravy sa postarala Natália Slobodová, ktorá v štvorhre dievčat zaknihovala štvrťfinálovú účasť. Čítajte viac.

Z domova

Počas zimnej univerziády sa v Bratislave odohral aj bedmintonový turnaj, a to 7.februára 2022. Víťazmi dvojhier a novými univerzitnými šampiónmi sa stali Viliam Turcsányi a Alžbeta Peruňská. Čítajte viac.

Sezóna 2022 síce oficiálne odštartuje až 1.apríla, no oznámili sme Vám, že v marci sa môžete tešiť na súťaže, ktoré sa nestihli odohrať v roku 2021. Čítajte viac.  

Zo sveta

Badminton Europe vypustila do sveta správu, že 40.ročník BEC Summer School sa bude vôbec po prvýkrát konať vo fínskom meste Lahti a to od 4. do 11.júla 2022. Čítajte viac.

 

 

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov