V Trenčíne sa školilo

16. 11. 2022
V športovej hale M-ŠPORT na Ostrove v Trenčíne prebiehalo počas víkendu školenie trénerov prvého kvalifikačného stupňa špecializovanej časti, ktoré viedol Michal Matejka.

Budúci tréneri mali náročný program, ktorý ukončili napísaním testu. Všetci absolvovali nielen teoretické časti, ale väčšinu školenia trávili na kurtoch, kde okrem iného zdokonaľovali aj svoju úderovú techniku. Po tejto špecializovanej časti sa ale trénerský kurz pre niektorých nádejných uchádzačov ešte neskončil. Do zoznamu trénerov SZBe nám síce pribudnú nové mená, no viacerí ešte budú musieť absolvovať aj všeobecnú časť školenia, po ktorej im bude vydaný trénerský preukaz I.KS.

Viac o školení už Michal Matejka:

„Cez víkend sa v Trenčíne zišlo 17 budúcich bedmintonových trénerov na školení I.stupňa - špecializovanej časti. V priebehu víkendu sme absolvovali na kurte viac ako 24 hodín. Myslím, že sa nám podarilo rozobrať všetky bedmintonové údery ako aj kombinácie vyskytujúce sa priamo v bedmintonových zápasoch. Na záver, dúfam že sa s budúcimi trénermi stretneme spolu na turnajoch, kde si budeme môcť vymieňať spoločné skúsenosti a postrehy.“

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov