Pred nami je play-off Extraliga 2022

29. 11. 2022
Záverečné kolo najvyššej slovenskej súťaže družstiev nám už pomaly ale isto klope na dvere... Prvý decembrový víkend, bude v banskobystrickej Baseline aréne patriť bedmintonu, a to práve finálovému kolu Extraligy 2022.

Máme pre Vás pripravený skvelý víkendový program, ktorý si budete môcť vychutnať buď priamo na mieste, alebo aj z pohodlia Vašich domovov. Počas soboty nás čakajú štvrťfinálové duely, stretnutie o 5.miesto ako aj samotné semifinále.

Finálový program odštartujeme o 10:00 hod., kedy o postup do semifinále proti sebe zabojujú Lokomotíva Košice s PBA Prešov a Sokol Ilava s BKR Púchovom. Každé stretnutie bude prebiehať len na jednom kurte, čo znamená, že z oboch štvrťfinálových duelov Vám ponúkneme priamy prenos, ktorý bude vysielaný prostredníctvom YouTube kanála SZBe.

Po skončení štvrťfinále bude nasledovať stretnutie o 5.miesto, ktoré sa odohrá na dvoch kurtoch. No a po skončení tohto duelu nás bude čakať samotné semifinále, v ktorom už na svojich súperov čakajú družstvá AGB ekoservis Košice a Merkury Broker Košice. Tieto zápasy budú opäť prebiehať každý na svojom kurte, takže si vychutnáte oba semifinálové stretnutia naplno.

V nedeľu náš program odštartuje už o 9:00 hod., a to veľkolepým finále na kurte číslo jeden a stretnutím o 3.miesto na kurte číslo dva. Novinkou, alebo lepšie povedané „upgradom“ tohto finálového kola bude možnosť ukončenia stretnutia pri zisku piateho, víťazného bodu.

Určite sa máte na čo tešiť, čaká nás víkend plný skvelého bedmintonu....

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov