Čo nás čaká: „December 2022“

30. 11. 2022
Aj napriek tomu, že sa nám blíži koniec sezóny 2022, pred nami je ešte niekoľko mimoriadne zaujímavých podujatí, ktoré by ste si nemali nechať ujsť...

V Cardiffe práve prebieha International Challenge podujatie, na ktorom slovenskú trikolóru hája Milan Dratva spolu s Katarínou Vargovou. 2.-4.decembra nás čaká aj ďalší medzinárodný turnaj, konkrétne YONEX Medvode U17, kde budeme taktiež sledovať výkony zopár slovenských hráčov (*informácie čoskoro).  

Na Slovensku sa ale budeme 3.-4.decembra venovať najvyššej slovenskej súťaži družstiev. V banskobystrickej Baseline aréne nás čaká play-off Extraliga 2022, a Vy si celý priebeh turnaja budete môcť vychutnať naživo, a to z pohodlia domova, vďaka YouTube kanálu SZBe. Okrem toho sa 3.decembra odohrá záverečné kolo tretej ligy, a 4.decembra sa dohrajú aj II. a IV.liga.

7.-11. nás čaká a neminie svetové World Tour Finále v Bangkoku, ktoré odvysiela aj televízia JOJ šport. O tom ale neskôr...

Majstrovstvá Slovenska dospelých sú pod organizátorskou taktovkou Slovenského zväzu bedmintonu na programe 9.-11.decembra. Opäť sa ocitneme v Banskej Bystrici, a opäť pre Vás pripravíme aj live streaming. 10.decembra sa ale uskutoční aj ďalší šampionát, a to na východe republiky. V Prešove sa totiž bude súťažiť o tituly majstrov Slovenska v kategórii do jedenásť rokov.

15.-18.decembra budeme pokračovať kvalifikáciou na Majstrovstvá Európy zmiešaných družstiev. Tím vedený hlavnou trénerkou Judith Meulendijks bude v anglickom Milton Keynes bojovať o čo najlepšie umiestnenie vo svojej skupine.

Predvianočné Majstrovstvá Slovenska U17 prebehnú 17.-18.decembra vo zvolenskej Rates aréne. Po chvíľke oddychu a voľna sa koncom mesiaca, konkrétne 28.-29.decembra pozrieme aj na Carlton International Youth Tournament U17 do holandského Hoensbroeku, kde si ku koncu roka zahrá slovenská reprezentantka Johanka Ivanovičová.  

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov