Týždeň sústredenia

24. 2. 2023
Od pondelka prebiehalo v športovej hale M-ŠPORT v Trenčíne reprezentačné sústredenie všetkých kategórií, na ktorom sa popri tréneroch vystriedalo niekoľko hráčov.

Tréneri Ján Fiľ a Judith Meulendijks sa zo širších reprezentačných tímov stretli s Natáliou Slobodovou a Olíviou Kadlecovou za dospelých, s Matúšom Poláčkom, Leou Výbochovou a Johankou Ivanovičovou za juniorov a s Andrejom Suchým, Alexom Petrovičom, Erikom Hajdu, Andrejom Macekom, Leou Kyselicovou, Elou Bieleschovou a Karin Godliánovou za kategóriu U17.

Hlavným cieľom bol monitoring aktuálnej výkonnosti hráčov a úvodné stretnutie tímov. V rámci monitoringu boli ale na skrátené sústredenie pozvaní aj ďalší, menovite Matyáš Šulek, Juraj Marek, Viktor Pavlovič (*sústredenia sa nakoniec nezúčastnil), Jakub Sucháň, Richard Szabo, Lukáš Výboch, Emma Žiačiková, Eva Sárená, Vanessa Osadská, Kvetoslava Sopková).

Všetci hráči okrem tréningov v hale absolvovali vďaka spolupráci s Antidopingovou agentúrou SR seminár, ktorý mala pod palcom Alexandra Megóová z agentúry.

Po sústredení ale hráčov oddych rozhodne nečaká, pretože už zajtra bude väčšina zo súčasných či budúcich reprezentantov súťažiť na celoslovenskom turnaji juniorov, práve v Trenčíne, kde sa na všetky výkony pozrie aj hlavná trénerka Judith Meulendijks.

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov