58 Portugal International Championships 2023

7. 3. 2023
8.-12.marca nás v portugalskom meste Caldas da Rainha čaká International Series podujatie, kde v akcii zažiari aj päť Slovákov.

Pod drobnohľadom trénerky Judith Meulendijks sa predvedú Katarína Vargová, Olívia Kadlecová, Natália Slobodová a Sebastián Kadlec. Okrem štvorice reprezentantov sa do Portugalska vybral aj reprezentant oddielu Lokomotíva Košice, Marián Lipták.

Všetci Slováci do súťaže zasiahnu počas kvalifikačných stretnutí, ktoré sú na programe počas stredy a štvrtka. Ako prvý (* o 9:40 hod.) do deja zasiahne Marián, ktorého súperom bude Španiel Alberto Perals. O 10:00 hod. sa na kurty dostane Olívia, ktorá si sily zmeria so Švajčiarkou Luciou Amiguet. Súperkou Katky bude o 11:10 hod. Eleni Christodolou z Cypru. O 12:10 hod. sa k slovu dostane Sebastián. Toho čaká duel proti Fínovi Joonasovi Korhonenovi. Poslednou zástupkyňou na kurte bude o 13:40 hod. Natália, ktorá okúsi silu tureckej hráčky Ozge Bayrak.

Vo štvrtok nás následne čakajú párové disciplíny. Sebastián s Olíviou nastúpia v mixe proti domácemu páru Carvalho/Martins, a Olíviu s Natáliou preveria taktiež domáce hráčky, Paiva/Pardilho.

Držte palce!

Vylosovanie

Streda

9:40 hod. - MSQ 1.kolo: Marián Lipták (SVK) – Alberto Perals (ESP)

10:00 hod. – WSQ 1.kolo: Olívia Kadlecová (SVK) – Lucie Amiguet (SUI)

11:10 hod. – WSQ 1.kolo: Katarína Vargová (SVK) – Eleni Christodolou (CYP)

12:10 hod. – MSQ 1.kolo: Sebastián Kadlec (SVK) – Joonas Korhonen (FIN)

13:40 hod. – WSQ 1.kolo: Natália Slobodová (SVK) – Ozge Bayrak (TUR)

Štvrtok

9:30 hod. – XDQ 1.kolo: Kadlec/Kadlecová (SVK) – Carvalho/Martins (POR)

17:30 hod. – WDQ 1.kolo: Kadlecová/Slobodová (SVK) – Paiva/Pardilho (POR)

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov