VICTOR Swedish Open 2023

10. 5. 2023
International Series podujatie VICTOR Swedish Open 2023 sa aj so slovenskou účasťou uskutoční 11.-14.mája v Uppsale.

Do Švédska mieri štvorica hráčov, konkrétne Milan Dratva, Marián Lipták, Katarína Vargová a Martina Repiská. Zastúpenie budeme mať ako v kvalifikácii, tak v hlavnej súťaži.

Marián si zahrá štvrtkovú kvalifikáciu, avšak meno súpera sa dozvie až v podvečerných hodinách, pretože na turnaj sa dostal z čakacej listiny po odhláškach viacerých hráčov. Kvalifikačný duel čaká aj na Katku. Tú ale príjemná súperka veru nečaká. Štvrtá nasadená Dánka Irina Amalie Andersen aktuálne 154- hráčka svetového rebríčka sa na predchádzajúcom turnaji Dutch International predrala z kvalifikácie až do štvrťfinále, a na Polish Open dokráčala dokonca do semifinále.

Martina si na súperku počká v prvom kole hlavnej súťaže. Stane sa ňou víťazka kvalifikácie číslo tri, čo bude pravdepodobne nasadená Američanka Srivedya Gurazada. Milan ako piaty hráč hlavnej súťaže odohrá zápas proti Francúzovi Enogatovi Royovi. Slovák vo vzájomných dueloch vedie jedna nula – v roku 2022 spolu hrali semifinále na Egypt International, kedy Milan zvíťazil po setoch 21:17, 21:13.

Badminton Europe TV

Vylosovanie

Štvrtok, 13:05 hod. – WSQ 1.kolo: Katarína Vargová (SVK) – Irina Amalie Andersen /4/ (DEN)

Piatok, 11:00 hod. – WS 1.kolo: Martina Repiská (SVK) – Q3

Piatok, 15:40 hod. - MS 1.kolo: Milan Dratva /5/ (SVK) – Enogat Roy (FRA)

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov