Adria U17 International 2023

18. 5. 2023
19.-21.mája sa osem slovenských hráčov predstaví na medzinárodnom turnaji Adria U17 International 2023 v chorvátskom meste Opatija.

Do Opatije alebo do mesta, ktoré je nazývané aj prvou turistickou destináciou Jadranu sa vyberú Nella Bérešová, Erik Hajdu (KBC Košice), Ella Eliášková, Charlottka Hálová (CEVA Trenčín), Andrej Macek (PBA Prešov), Alex Petrovič (Spoje Bratislava), Lucia Šebová (BKR Púchov), Andrej Suchý (BKK Sliač) a Hana Vašatová (AS Trenčín).

Na zozname prihlásených figurujú aj David Antonio Kozinka a Emma Žiačiková. Obaja sa ale na poslednú chvíľu z turnaja museli odhlásiť, a tak posledné úpravy pred samotným začiatkom podujatia prebehnú ešte na večernom „team managers meetingu“.

V každom prípade, zastúpenie budeme mať v každej disciplíne a uspieť a v nabitých pavúkoch dá našim hráčom poriadne zabrať. Konkurencia je naozaj silná a ak Slováci pomýšľajú na úspech, prelúskať sa 64-kovými pavúkmi dvojhier a mixu, ako aj 32-kovými pavúkmi štvorhier nebude veru ľahkým sústom.

Držte preto palce a nezabudnite sledovať priebežné výsledky. Turnaj odštartuje v piatok (19.5.2023) o 9:00 hod. úvodným kolom mixu.

Vylosovanie

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov