Adria U17: Maximom štvrťfinále štvorhry chlapcov

22. 5. 2023
19.-21.mája sa osem slovenských hráčov predstavilo na medzinárodnom turnaji Adria U17 International 2023 v chorvátskom meste Opatija.

Do Chorvátska sa vybrali Nella Bérešová, Erik Hajdu (KBC Košice), Ella Eliášková, Charlottka Hálová (CEVA Trenčín), Andrej Macek (PBA Prešov), Alex Petrovič (Spoje Bratislava), Lucia Šebová (BKR Púchov), Andrej Suchý (BKK Sliač) a Hana Vašatová (AS Trenčín).

Najúspešnejším členom výpravy sa stal Andrej Suchý, ktorý s Alexom Petrovičom zaznamenal štvrťfinálovú účasť v štvorhre. Okrem toho sa v dvojhre predral do tretieho kola. Pred bránami štvrťfinále ho zastavil nasadený Maďar, neskorší semifinalista, Milan Mesterhazy.

Druhé kolo v dvojhre mali na konte Alex ako aj Erik, ktorý prehral s prvým nasadeným Španielom a neskorším semifinalistom. Druhé kolo si zahrala aj Charlottka Hálová, ktorá spolu s Ellou Eliáškovou prešli do druhého kola aj v štvorhre.

Silná konkurencia, kvalitné zápasy a jedno štvrťfinále...to je v skratke celková bilancia Slovákov účinkujúcich na turnaji Adria U17 International 2023.

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov