ECU17: 4.miesto v skupine

7. 8. 2023
Súťaž družstiev Majstrovstiev Európy tímov do 17 rokov sa pre Slovensko skončila štvrtým miestom v skupine, keď naši reprezentanti zaznamenali tri prehry a jednu výhru. Ako to ale celé prebiehalo a mohlo byť teda všetko inak?

Úvodné stretnutie proti Estónsku, prehra 2:3, a body v podaní Ley Kyselicovej a Alexa Petroviča s Andrejom Suchým v štvorhre. Druhý zápas, a debakel so Španielskom po výsledku 0:5. Tretie stretnutie, súper zo Švédska a tesná prehra 2:3, kedy sa o body pre náš tím v dvojhrách postarali Andrej Suchý a opäť Lea Kyselicová. Až záverečný duel proti Rakúšanom dokázali Slováci doviesť do víťazného konca, a na konci tímovej súťaže si na konto pripísali zaslúženú výhru.

O bojovnosti celého tímu niet pochýb, no ten kto pozorne sledoval všetky stretnutia vie, že tak ako sme tri zápasy prehrali, tak sme ich mohli vyhrať...čo tomu ale chýbalo? Bojovnosť sa našim uprieť nedá, no zbytočná nervozita na našej strane bola taktiež dôsledkom množstva nevynútených chýb ako aj nepremenených setbalov, ktoré v konečnom dôsledku rozhodovali o víťazoch jednotlivých zápasov.

Celkové hodnotenie ale prináleží trénerom, a my Vám ho samozrejme po dodaní sprostredkujeme.

Na záver, ďakujeme všetkým hráčom za predvedené výkony, gratulujeme k víťazným zápasom a tešíme sa na súťaž jednotlivcov, ktorá štartuje už zajtra. Viac informácií v ďalšom článku.  

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov