ECU17: Hodnotenie trénerov

21. 8. 2023
Ako s odstupom času zhrnuli individuálny šampionát jednotlivcov U17 tréneri Judith Meulendijks a Ján Fiľ? Prezradili nám, že s každým hráčom absolvovali pred turnajom jednotlivcov hodnotenie o výkonoch v tímovej súťaži. Zhovárali sa o tom, čo bolo dobré, čo môžu zlepšiť a ako sa pokúsia pozdvihnúť svoj výkon...

Aj keď sme prehrali prvé 3 tímové zápasy, tím sa odrazil. Po 2 ťažkých prehrách 2-3 proti Estónsku a Švédsku a 0-5 proti Španielsku sme dokázali zostať koncentrovaní a náš posledný tímový zápas sme premenili na víťazstvo 4-1. Bol to skvelý spôsob, ako ukončiť tímovú akciu. Ak dokážeme trochu viac zlepšiť náš postoj, mentálnu húževnatosť a dôslednosť - kto vie, čo môžeme dosiahnuť nabudúce.

Týmto spôsobom sme sa snažili všetkých upozorniť na individuálny turnaj a pripraviť ich na ďalšie výzvy. Pre niektorých hráčov to fungovalo, ale bohužiaľ nie pre všetkých.

Aby sme zhrnuli jednotlivé zápasy všeobecne: Mali sme niekoľko dobrých a priemerných výkonov, ale aj také, ktoré zaostávali za schopnosťami hráčov.

Niekoľko kľúčových bodov, na ktorých treba v nadchádzajúcom čase pracovať:

- Konzistentnosť: naši hráči robia príliš veľa nevynútených chýb, keď nie pod tlakom

- Pozitívny prístup na kurte bez ohľadu na to, ako vyzerá skóre

- Zlepšiť naše sebavedomie; Vyhrávali sme aj zápasy a to by sme mali brať ako pozitívnu skúsenosť. (Nezameriavajme sa len na zlé veci)

- Profesionálny prístup zápasov a prípravy vo všeobecnosti stále nie je ideálny, najmä zahrievanie/ochladzovanie, odpočinok, jedlo, hydratácia a nasadenie do každej jednej výmeny.

Čaká nás ešte veľa práce - ale držme hlavy hore! Musíme naďalej tvrdo pracovať, aby sme boli pripravení a pripravení na nadchádzajúce udalosti. Dúfame, že turnaj bol pre hráčov dobrou skúsenosťou a budú mať ešte väčšiu motiváciu pracovať tvrdšie!

Judith a Ján

 

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov