Záver leta patril Airbedmintonu

30. 8. 2023
Posledná augustová sobota sa v prešovskom Beach klube niesla v znamení Airbedmintonu. Za slnečného počasia si to o výhru na záverečnom letnom turnaji rozdalo celkovo dvadsať párov.

Malí či veľkí, starší či mladší, rodičia s deťmi, páry alebo len hocikto ďalší mohol zasiahnuť do deja a prísť si 26.augusta zašportovať do Prešova. Túto možnosť, ako sme spomínali, využilo celkovo 20 dvojíc. Medzi štartujúcimi boli domáci, no aj cezpoľní...

Núdza o zaujímavé názvy tímov nebola ani tentoraz a v areáli sa ozývali mená ako Taliani, Sopky, Makači, Angry Birds, Barbiny, Tic Tac, Padajúce veveričky, Tasmánski Diabli a mnoho ďalších. Na svoje si opäť prišiel každý, pretože zápasov bolo neúrekom. Všetkých čakali úvodné duely v skupinách, po ktorých nasledoval vyraďovací pavúk.

Víťazom sa mohol stať len jeden tím, a to sa svojimi výkonmi podarilo družstvu Dobre, v zložení Martin Pintrava, Katarína Svrčková. Dvojica svojou výhrou zároveň obhájila prvenstvo z Airbedmintonového turnaja v Trenčíne. Druhé miesto si odniesli Rakeťáci (Michal Frank, Dominika Maniková). V dueli o tretie miesto si lepšie počínal tím Tic Tac (Michal Rajduga st., Kvetoslava Sopková st.), ktorý zdolal Sopky (Martin Sopko, Kvetoslava Sopková ml.).

Víťazom touto cestou ešte raz gratulujeme a pevne veríme, že o rok sa vidíme opäť, ba dokonca ešte vo väčšom počte! Nezabudnite, že Airbedminton je naozaj vhodný pre každého, pretože hranie vo vonkajšom prostredí zotrie herné rozdiely medzi profesionálom a amatérom.

Už teraz pre Vás pripravujeme budúcoročnú sériu turnajov, ktorá by mala byť najmä spestrením leta, možno aj letnou prípravou pre niektorých hráčov, no najmä by sme touto cestou chceli spájať ľudí a šíriť povedomie o bedmintone ako takom. Vidíme sa teda o rok?  

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov