Čo nás čaká: September 2023

31. 8. 2023
Tešíte na štart druhej polovice sezóny? My rozhodne áno! Pred nami je niekoľko týždňov, ktoré si spríjemnime bedmintonom, a to na dvoch frontoch. Sledovať budeme nielen domácu scénu, no nahliadneme aj ďaleko za hranice...

Úvod mesiaca bude patriť už aktuálne prebiehajúcim turnajom. Latvia International na štartovacej listine s Natáliou Slobodovou a Lagos International so zastúpením v podobe Milana Dratvu a Kataríny Vargovej.  

1.-3.septembra nás ale čakajú aj ďalšie dva medzinárodné turnaje, konkrétne FZ FORZA Irish U19 Open, kde sa predvedú Matúš Poláček s Johankou Ivanovičovou a TEM U17 International v slovinskej Mirne (*viac informácií v nasledujúcich článkoch).  

Na domácej scéne súťaž rozbehneme Grand Prix B turnajmi v kategóriách U11, U13, U15 a U17, ktoré 2.-3.septembra zorganizuje oddiel Sokol Ilava. Počas soboty nás okrem toho čaká aj piate kolo druhej ligy východ.

7.-10.septembra sú na programe ďalšie „medzinárodká“, tentoraz Polish Junior U19 v Gniezne a Slovenia Future Series v meste Otočec. V našom kalendári svietia 9.septembra prvé kvalifikačné turnaje, ktoré sa v kategórii U17 odohrajú v Bratislave a Dolnom Kubíne.

O týždeň neskôr, 14.-16.septembra sa opäť vrátime do mesta Otočec, tentoraz na Slovenia Junior. Doma si posvietime na kvalifikačné turnaje v kategórii U15. Tie sa 16.septembra uskutočnia v Bratislave a Košiciach.  

20-24.septembra budeme pokračovať medzinárodnými turnajmi ORLEN Polish International a Perú Challenge 2023. V Rožňave a Žiline sa pritom 24.septembra budú konať kvalifikačné turnaje v kategórii U13. V termíne 23.-24.septembra nás ale čaká aj prvý celoslovenský turnaj, konkrétne v kategórii U17, ktorý prebehne pod taktovkou oddielu BC Prešov. Navyše 24.septembra štartujú aj juniorské Majstrovstvá sveta v americkom Spokane, ktoré potrvajú až do 8.10.2023.

Mesiac, resp. prelom septembra a októbra bude patriť ďalším medzinárodným turnajom. 28.9.-1.10. sa odohrá VICTOR Croatian International v Záhrebe, a 29.9.-1.10. je na programe Slovak Youth U17 a Slovak Youth U13 v Trenčíne.

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov