TEM U17 a Youth International: Cinkot zlata

4. 9. 2023
Obrovský úspech v podobe niekoľkých zlatých medailí zaznamenali slovenskí hráči na medzinárodných turnajoch v Slovinsku.

Na turnaji v kategórii do 17 rokov sa ziskom dvoch zlatých a jedného striebra blysol reprezentant oddielu BKK Sliač, Andrej Suchý.

Andrej nielenže ovládol pavúk dvojhry, ale na stupeň víťazov vystúpil aj v mixe, po boku Nemky Aurelie Wulandoko. Okrem toho zažiaril aj v štvorhre, kde spolu s českým reprezentantom Lukášom Thorom zaknihovali striebro.

Mládež na podujatiach v kategóriách U11, U13 a U15 bola nemenej úspešná. Liliana Šarlayová z klubu BKR Púchov zvíťazila v dvojhre, v kategórii U13. V kategórii U15 sme výhru oslavovali v štvorhre dievčat, a to vďaka hráčkam CEVY Trenčín, Elle Eliáškovej/Charlotte Hálovej.

Okrem dvoch zlatých medailí sme sa ale tešili aj z dvoch bronzov. O ten prvý sa postarali Lucia Skorkovská a Liliana Šarlayová v štvorhre dievčat, v kategórii U13. Zabodovala aj Sára Šarlayová, a to v dvojhre, v kategórii U11, kde sa postavila na bronzový stupienok.

Obrovská gratulácia všetkým medailistom a takisto zúčastneným, ktorí reprezentovali nielen svoje domáce kluby, ale spravili fantastické meno ale celému Slovensku.

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov