Čo nás čaká: „Október 2023“

2. 10. 2023
September za nami, október a množstvo podujatí pred nami... Domácich či zahraničných turnajov, ktorými Vás budeme sprevádzať bude doslova neúrekom, a my sa ich teda nevieme dočkať.

Úvod mesiaca nemôže patriť nikomu a ničomu inému ako pokračujúcim juniorským Majstrovstvám sveta v Amerike. Zverenci trénerky Judith Meulendijks zabojujú počas najbližších dní v individuálnom turnaji.

5.-8.októbra sa pozrieme do Škótska, kde nás na Scottish Open zastúpi Katka Vargová. V rovnakom termíne však zavítame aj do Bulharska, na Yonex Bulgarian International Championships. V pavúkoch sa totiž nachádzajú Marián Lipták s Natáliou Slobodovou. Okrem toho budeme 6.-8.októbra fandiť aj hráčom v kategórii U17, ktorí sa predstavia v rakúskom Mödlingu na Austrian U17 International a taktiež Jurajovi Marekovi z BK MI Trenčín, ktorý bude štartovať na Croatia Valamar Junior Open.

Na domácej pôde sa 7.októbra uskutoční Grand Prix A turnaj U13 v Dolnom Kubíne a odohrá sa aj štvrté kolo tretej ligy.  V nedeľu, 8.októbra je na programe tretie kolo druhej ligy a štvrté kolo štvrtej ligy.

11.-15.októbra si Juraj Marek zahrá ďalší medzinárodný turnaj, konkrétne Yonex German Ruhr U19. Na Slovensku si 14.októbra posvietime na celoslovenský turnaj v kategórii U15, ktorý sa uskutoční v Prešove, no očkom budeme sledovať aj tretie kolo slovenskej Extraligy, ktoré sa odohrá v Kežmarku.

17.-22.október bude Katarína Vargová štartovať na Abu Dhabi Masters a 19.-22.októbra si zasa niekoľko Slovákov zahrá Czech Open 2023. U nás sa 21.októbra môžeme tešiť na Grand Prix A U11 v Púchove, no 21.-22.októbra nás okrem toho čaká aj celoslovenský turnaj juniorov v Bratislave.  

Mesiac zakončíme v Prešove, konkrétne Grand Prix A turnajom dospelých, ktorému v kalendári patrí 27.-29.október.   

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov