Slovak Youth U13: Medailová žatva najmladších

3. 10. 2023
Úžasné vystúpenie majú za sebou naši mladí hráči, ktorí 29.9.-1.10.2023 štartovali na medzinárodnom podujatí Slovak Youth U13 International, a ktorí sa blysli niekoľkými medailami.

Najúspešnejšou hráčkou sa stala Liliana Šarlayová (BKR Púchov), ktorej sa v dvojhre podarilo postúpiť zo skupiny, aby nakoniec ovládla aj celý dvojhrový pavúk. Okrem toho si na konto pripísala aj dve tretie miesta z párových disciplín. Bronz získala v štvorhre spolu s klubovou spoluhráčkou Luciou Skorkovskou (BKR Púchov), ako aj v mixe po boku Daniela Beňoviča (AS Trenčín).

Nemenej úspešné boli Laura Fodorová (Družstevník Klenovec) s Júliou Vojtíškovou (AS Trenčín) v štvorhre, keď vystúpili až na vrchol pavúka a ukoristili zlato. Laura sa na stupne pre víťazov postavila ešte raz, konkrétne v dvojhre, kde v semifinále nestačila práve na neskoršiu víťazku z Púchova a domov si okrem zlata odniesla aj bronz.

Bronz získali v štvorhre chlapcov aj Dolnokubínčania Vladimír Černák/Filip Drengubiak (SP Dolný Kubín) a takisto aj Prešovčan Denyell Lucas Papp (BC Prešov), ktorý štartoval po boku Maďara Barnabasa Damsu.

Všetkým medailistom gratulujeme!

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov