NtN U15: Slovakia Team 2009

26. 11. 2023
Ako vyzerali ďalšie stretnutia v podaní Slovakia Team 2009 na Nation to Nation U15? Tréner Lukáš Klačanský poslal krátke zhodnotenie duelu s Chorvátskom, ktoré skončilo výsledkom 7:2 v náš prospech.

Deň plný prekvapení

 

Rešpekt trénerov voči súperovi pri príprave zostavy proti Chorvátsku nám naši hráči roztrhali na franforce... Fantastickým výkonom Samuela sa nenechal zahanbiť ani Daniele, ktorý ešte vygradoval svoj včerajší výkon na druhej dvojhre. Obaja skvele zvládli koncovky druhých setov a pošetrili tak aj psychické sily nás trénerov. Rithvik naopak skúšal, čo jeho mamina za jeho chrbtom ešte zvládne - prehra 21:23 v druhom. V treťom sete Rithvik už maminu prestal trápiť a Chorváta pustil z kurtu s dvanástimi bodmi.  

 

Hralo sa už na troch kurtoch súčasne, preto nám dobre padla pomoc niektorých rodičov. Takí Miloš s Jakubom boli na svojich len dvaja. A keďže sme opäť hrali v rovnakom čase, nebol priestor im pomôcť s našimi mladšími.

 

Ella proti najlepšej Chorvátke bojovala celý zápas. Tréningový výpadok po viacerých zdravotných komplikáciách bol cítiť v koncovke druhého setu (20:22) a v treťom sa už z tohoto nedokázala vylízať. Naopak Charlotte dominovala tak jednoznačne - 21:7 a 21:7, že Tea z Chorvátska ešte možno aj teraz pri čaji rozmýšľa, čo sa vlastne stalo...
Mel tesnotka v prvom sete - 19:21. No bojovala celý zápas. Z toho čo som stihol vidieť ja, tak dobré momenty pribúdali tak ako v tejto dvojhre, tak celým turnajom, od zápasu k zápasu. Tiež pochvala!

 

Po dvojhrách teda 4:2, poďme si po ten posledný bod.. (Tu si to dovolím skrátiť - je 10 minút po polnoci a rannú aktiváciu máme už na 7:10) Párovky sme zvládli parádne - taktická zmena (Ella a Livi) vo štvorhre dievčat tiež vyšla, David a Deni dotiahli dobre rozohraný zápas (nebývalo pravidlom) a mix tiež na pohodu. Celkovo teda veľmi príjemných 7:2. Hlavne však opäť skvelé výkony, fantastický fanklub, poctivý prístup a tiež radosť hráčov z hry.

Hvala!

 

Čuduj sa svete - opäť sme mali najdlhšie stretnutie. I keď teraz sme mali už niečo viac ako 30 minút na prípravu na ďalší náročný zápas - 14:30 nás čakalo silnejšie Bulharsko. Moji dobrí kamaráti prehrali v piatok s finalistami z Rumunska len tesne 4:5 a tak sme čakali naozaj náročný boj. A to sme ani len netušili, ako to bude naozaj...

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov