Čo nás čaká: „December 2023“

30. 11. 2023
Blížiace sa sviatky s koncom roka a taktiež našej sezóny nám prinesú viaceré TOP podujatia, po ktorých spoznáme mená nových, ba možno staro-nových Majstrov Slovenska. To ale nie je všetko...

Úvod mesiaca december bude patriť medzinárodnému podujatiu Welsh International, ktoré sme už odštartovali, a na ktorom trikolóru Slovenska hája Milan Dratva, Katarína Vargová a Júlia Chmurovičová. Pokračovať budeme medzinárodným turnajom Medvode U17 Cup v Slovinsku, kde sa v akcii predvedie Ella Eliášková. Víkend sa na Slovensku bude niesť v znamení Majstrovstiev Slovenska U13, ako aj záverečného kola Extraligy, či druhých, tretích a štvrtej ligy.

7.-10.decembra nás čakajú kvalifikačné stretnutia Majstrovstiev Európy mužských a ženských družstiev. Muži budú pod vedením trénerky Judith Meulendijks súťažiť v anglickom Milton Keynes, ženy sa pod taktovkou Tibora Kesslera predvedú v azerbajdžanskom Baku. Na domácej pôde nás 9.-10.decembra čakajú Majstrovstvá Slovenska U17. Tie sa uskutočnia v Kežmarku, a popri nich prebehne aj školenie hlavných rozhodcov.

Vrchol sezóny dospelých v podobe slovenského šampionátu je na programe 15.-17.decembra v Kežmarku. Okrem toho sa ale pozrieme aj na finálový turnaj HSBC BWF World Tour, ktorý sa 13.-17.decembra odohrá v čínskom Hangzhou.

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov