Welsh International: Dratva v semifinále

2. 12. 2023
International Challenge podujatie v Cardiffe a slovenský reprezentant Milan Dratva, ktorý tŕnistou cestou zatiaľ dokráčal do semifinále. Bude jeho turnajová púť pokračovať aj po semifinále?
Milan v prvom kole zažil drámu so šťastným koncom, keď zdolal nedávneho víťaza Hungarian International ako aj Egypt International, Angličana Harryho Huanga a okrem cenného "skalpu" si zaistil aj účasť v druhom kole. V osemfinálovom dueli Slovák čelil turnajovej sedmičke, Francúzovi Lucasovi Claerboutovi. Aj v tomto prípade Milan odohral famózny duel, ktorý skončil výsledkom 23:21, a 22:20 v jeho prospech. Štvrťfinále bolo na svete, a tam prekážka v podobe prvého nasadeného Čecha Jana Loudu.

Samotný zápas o semifinále bol ako na hojdačke. Po prehre v prvom sete nad Loudom dokázal Milan zvrátiť priebeh stretnutia a dorovnal skóre setov. Louda však do tretieho setu nenastúpil, zápas skrečoval čo pre Slováka znamenalo len jediné a to semifinále. Janovi aj touto cestou prajeme samozrejme skoré uzdravenie, no už teraz sa nevieme dočkať ako sa Milan popasuje so svojím semifinálovým súperom, ktorým bude Fín Joakim Oldorff.

Držte palce!

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov