Medvode U17 a U15: Slovensko stále v hre

2. 12. 2023
Jedinou slovenskou zástupkyňou na medzinárodných mládežníckych podujatiach v slovinskom Medvode je reprezentantka oddielu CEVY Trenčín Ella Eliášková, ktorá našu trikolóru háji ako levica.

V kategórii U17 Ella nastúpila v dvojhre ako aj v mixe po boku Čecha Jana Bednářa. V dvojhre naša hráčka šťastie veru nemala, pretože hneď v úvodnom kole musela čeliť siedmej nasadenej Slovinke Ive Koši. A hoci sa Ella neprebojovala do druhého kola, pretože výsledok 16:21, 18:21 svietil na tabuli v prospech súperky, Slovenka odohrala mimoriadne kvalitný duel, v ktorom sa bojovalo o každý bod. Koncovky však lepšie zvládla skúsenejšia súperka.

Viac sa ale Elle darilo v mixe, pretože spolu s Bednářom porazili po troch dramatických setoch rakúskych súperov a  v osemfinále, ktoré je na programe dnes ráno nastúpia proti francúzskej dvojici Elgazri/Oswald.

V kategórii U15, kde Ella súťaží len v dvojhre zaznamenala taktiež skvelé výsledky. V skupinových dueloch zmietla z kurtu Slovinku Titu Strušnik ako aj Chorvátku Teu Rebesco. Proti Maďarke Elize Liang odohrala opäť kvalitný duel, s dlhými výmenami, no nakoniec prehrala v troch setoch.

Nič to ale nemení na fakte, že zo skupiny postúpila do 32-kového vyraďovacieho pavúka, kde si v druhom kole sily zmeria s Chorvátkou Majou Pranić.

Držte palce!

Výsledky U17

Výsledky U15

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov