Čo nás čaká: Február 2024

1. 2. 2024
Aké udalosti si vychutnáme počas najbližších 29 dní? Mnoho podujatí sa odohrá na domácej scéne, no čaká nás aj európsky vrchol v podobe finálového turnaja Majstrovstiev Európy mužských a ženských družstiev, či štart našich reprezentantov na medzinárodných podujatiach.

Už 3.-4.februára sa v Prešove bude konať prvý celoslovenský turnaj juniorov v sezóne 2024. Okrem toho, v rovnaký víkend sa v Trenčíne uskutoční Memoriál Jána Klačanského.

8.-11.februára budeme sledovať výkony Milana Dratvu na Azerbaijan International, no 9.-12. februára si takisto posvietime na našich juniorov, ktorí budú štartovať na tradičnom turnaji  Hungarian Junior v Pécsi.  

Doma nás počas soboty, 10.februára čaká Grand Prix A U15 v Ilave, a nedeľa, 11.február bude patriť Grand Prix B U13 turnaju, ktorý zorganizuje oddiel BC Prešov.

14.-18.februára si odskočíme na Majstrovstvá Európy mužských a ženských družstiev do Poľska. Ale 17.februára budeme samozrejme sledovať aj výkony hráčov na Grand Prix  A U13 turnaji v Púchove. 18.február a opäť nedeľa v Prešove, kde sa bude konať Grand Prix B turnaj v kategórii U19.

Pokračovať budeme 21.-25.februára medzinárodným turnajom Uganda International Challenge, kde o body do svetového rebríčka zabojuje Milan Dratva. Niekoľko juniorov si navyše 23.-25.februára odbehne na Italian Junior do Milána. Doma nás 24.februára čakajú Oblastné Majstrovstvá dorasteneckých družstiev, ktoré budú hostiť oddiely AC UNIZA Žilina a SP Dolný Kubín.

Záver, alebo lepšie povedané prelom mesiacov sa bude niesť v znamení ďalších medzinárodných turnajov. 27.2.-3.3. nás čaká German Open s Milanom Dratvom a 28.2.-3.3. sa na Dutch Junior predvedie reprezentant oddielu BK MI Trenčín Juraj Marek.

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov