Víkend patril Oblastným Majstrovstvám dorasteneckých družstiev

26. 2. 2024
V Bratislave a Dolnom Kubíne sa v sobotu, 24.februára odohrali Oblastné Majstrovstvá dorasteneckých družstiev, na ktorých jednotlivé tímy bojovali o postup na záverečný šampionát, ktorý sa uskutoční 8.júna v Bratislave. A kto si teda zaistil účasť na Majstrovstvách Slovenska?

Bratislava

V športovej hale v bratislavskej Dúbravke sa zišlo celkovo sedem tímov, konkrétne Spoje Bratislava A, Spoje Bratislava B, AS Trenčín, CEVA Trenčín, BK Nitra, AC UNIZA Žilina  a BARBAR Skalica.

Spomedzi týchto družstiev sa najúspešnejšími stali domáci hráči z bratislavských Spojov A, a spolu s nimi si postup na Majstrovstvá Slovenska zaistili aj reprezentanti z CEVY Trenčín.

Dolný Kubín

Na východe republiky malo meranie síl o postup na šampionát prebehnúť medzi šiestimi družstvami (SP Dolný Kubín A, SP Dolný Kubín B, SP Dolný Kubín C, KBC Košice, Lokomotíva Košice a PBA Prešov).

Nakoniec, kvôli chorobám či zraneniu hráčov sa kvalifikácie zúčastnili len dolnokubínske tímy spolu s družstvom KBC Košice. Postup na šampionát nakoniec získali práve hráči z družstiev KBC Košice a SP Dolný Kubín A.

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov