Predstavujeme registračný systém na turnaje

27. 2. 2024
Online prihlasovanie na turnaje? Automatická správa po prihlásení? Žiadne vypisovanie excelovskej tabuľky? Jednoduché ovládanie a prístup? Áno, je to tak! Predstavujeme Vám nový registračný/prihlasovací systém na bedmintonové turnaje na Slovensku.

Bedmintonový klub AS Trenčín v spolupráci s firmou fofos.sk, s.r.o. a Slovenským bedmintonovým zväzom vytvorili registračný portál na turnaje, ktorý umožňuje online prihlasovanie.

 

V skratke o portáli:

  1. Už pri registrácii systém rozozná, kto je oprávnený registrovať hráčov na GP A a MSR podľa  Zoznam oprávnených osôb na prihlasovanie hráčov na turnaje M SR a GP A U11-U19
  2. Kto nie je v zozname, nemôže registrovať hráčov na GP A a MSR (výnimkou je, ak daný užívateľ vytvoril turnaj).
  3. Pri vytváraní turnaja je možné zvoliť kategórie, disciplíny,  viditeľnosť všetkých registrovaných hráčov a rebríček podľa ktorého má systém pridávať postavenie v rebríčku.
  4. Hráči sú raz za deň automaticky aktualizovaní zo stránky SZBe.
  5. Kluby sú raz za deň automaticky aktualizované zo stránky SZBe.
  6. Registrovaní hráči majú pridelené SZBe ID (registračné číslo) a postavenie v rebríčku zo stránky SZBe
  7. V párových disciplínach systém spočítava postavenie v rebríčkoch obidvoch hráčov automaticky.
  8. Po registrovaní hráča, je zasielaný automatizovaný email s potvrdením o prijatí prihlášky.
  9. Turnaj si môžete exportovať do excelu alebo pdf formátu.
  10. Export je robený tak, aby sa dal využiť aj v tournamentsoftwari.
  11. Registrácie na turnaj je možné uzavrieť kedykoľvek , podľa potreby vlastníka turnaja alebo ich systém uzavrie automaticky.

Systém je plne automatizovaný, a určite bude prínosom pre tých čo prihlasujú hráčov na turnaje, a taktiež bude veľkou pomôckou aj pre rozhodcov, ktorí napríklad nebudú musieť zakaždým odpovedať na prihlásenie.

Celý systém je poskytnutý zdarma, a to pre všetky bedmintonové kluby. Neváhajte vytvoriť si konto, a daný systém využívať na turnajoch typu A, B či C. Aktuálne využívanie systému len odporúčame, a stále môžete využívať aj doterajšie formy prihlásenia, avšak od druhej polovice sezóny by sa na nový registračný systém malo nabehnúť naplno. Preto neváhajte, testujte a my pevne veríme, že aj toto je ďalší krôčik k tomu, aby sme sa spoločne posunuli vpred.

Registračný systém – portál  

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov