Čo nás čaká: Apríl 2024

2. 4. 2024
Začiatok mesiaca odštartoval klasickým aprílovým počasím, no my Vám zaručujeme, že čo sa nášho bedmintonového programu týka, o náhle zmeny sa báť veru nemusíte. Pred nami je niekoľko TOP podujatí, medzi ktoré rozhodne môžeme zaradiť Majstrovstvá Európy či blížiaci sa KAWASAKI Slovak Open...

Už 4.-6.apríla zavítame do Českého Krumlova na OLIVER Czech U17 International, kde sa pod taktovkou trénera Jána Fiľa predvedú aj naši reprezentanti. Na Slovensku je 5.-7.apríla na programe Grand Prix A turnaj dospelých v Bratislave, no okrem toho čaká celoslovenský turnaj aj hráčov kategórie U11, a to 6.4.2024 v Galante. Počas soboty sa odohrá aj Grand Prix B turnaj dospelých, ale na východe republiky, konkrétne v Trebišove.

Ako sme spomínali, pred nami sú aj Majstrovstvá Európy, ktoré sa aj za účasti Milana Dratvu uskutočnia 8.-14.apríla v Nemecku. 11.-14.apríla sa pozrieme aj na Croatia VALAMAR Junior Open v Chorvátsku a 12.apríla sa v Bratislave bude konať prvé školenie projektu Začni s bedmintonom v roku 2024. 13.apríla si hráči kategórie U15 zahrajú celoslovenský turnaj v Dolnom Kubíne, a 11.apríla čaká najmladších (U11) Grand Prix B turnaj v Prešove.

17.-20.apríla Vás privítame v Bratislave na KAWASAKI Slovak Open, no okrem toho sa 19.-21.apríla pozrieme aj na Cyprus Junior.  20.apríla nás ešte čaká Grand Prix B turnaj v kategórii U17, ktorý sa odohrá v Nitre.

Záver mesiaca bude patriť celoslovenskému turnaju juniorov. Ten je na programe 27.-28.apríla v Bratislave. Avšak 27.apríla si opäť užijú aj najmladší, a to na Grand Prix B turnaji U11 v Nitre.

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov