Sústredenie Projekt U15

9. 6. 2024
6.-9.júna sa v Púchove koná ďalšie zo sústredení Projektu U15, ktoré majú pod palcom tréneri Miloslav Čuntala a Jakub Horák. A veru, pre hráčov si pripravili naozaj pestrý program, veď posúďte sami.

Aktuálne prebieha ďalšie sústredenie Projektu U15. Na toto sústredenie bolo pozvaných 16 hráčov, ktorí už od štvrtka intenzívne makajú. Úvodný tréning sme zamerali na udržanie sa vo výmene a zmenu tempa počas hry. Naši hráči sa často príliš skoro púšťajú do ukončenia výmeny aj keď nemajú útok pripravený. Preto sme sa rozhodli tejto téme venovať pozornosť aj počas tohto sústredenia.

Piatok bol zameraný na štvorhry. Ráno na technickom tréningu sme si prešli techniku štvorhrového podania a príjmu. Skúsili sme si rôzne variácie a pracovali na ich prevedení. Druhá fáza bola zameraná na štvorhrovú obranu. Na začiatku sme sa venovali najmä technike formou multifeedingu a postupne sme prešli do kombinácii, ktorým sme sa venovali v poobednej fáze. Koniec poobedného tréningu sa niesol v znamení sparingových zápasov, kde sa hráči snažili používať správnu techniku štvorhrovej obrany. Ďakujeme a čoskoro sa hlásime opäť.

Tréneri

Na sústredení sa nachádzajú:

Jakub FOTTA, Aleš KOŠČÁK, Tomáš SOKOL, Michal GAJDA, Jakub BOŽÍK, Martin, KAZÁRIK, Šimon ŠKRABÁK, Vladimír ČERNÁK, Laura FODOROVÁ, Liliana ŠARLAYOVÁ, Adriána CHYLOVÁ, Lucia SKORKOVSKÁ, , Laura JAŠKOVÁ, , Linda ČERNÁČKOVÁ, Nina HROBÁROVÁ. Nominovaná bola aj Aneta TEKEĽOVÁ, tú však kvôli chorobe nahradila Linda ŤAPAJÁKOVÁ.

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov