Projekt U15: Záverečné hodnotenie

10. 6. 2024
Úvod sústredenia Projektu U15, ktoré sa 6.-9.júna konalo v Púchove, bol zameraný zmenu tempa hry a aj na párové disciplíny. Ako ale prebiehali nasledujúce tréningové jednotky?

Zvyšné dva dni sústredenia sme venovali dvojhrovým témam. Vo štvrtok sme riešili obranné údery zo zadnej časti kurtu, ktoré sme prepojili s udržaním sa vo výmene. Ráno a na prvom doobedňajšom tréningu sme si prešli techniku formou multifeedingu a poobede sme sa to snažili preniesť do hry. Večer mali hráči oddych a regeneráciu vo wellness centre.

V nedeľu nás čakal posledný trojhodinový tréning. Úvod sme venovali technike a zvyšná časť bola určená na sparingové zápasy. Sústredenie sme klasicky zakončili obedom. Touto cestou by som chcel poďakovať hráčom za vysoké nasadenie počas sústredenia. Verím, že si zo sústredenia odniesli čo najviac a budú na daných témach pracovať aj na svojich klubových tréningoch.

S pozdravom trénersky tím : Miloš Čuntala- vedúci tréner projektu a Jakub Horák- asistent trénera

Sústredenia sa zúčastnili:

Jakub FOTTA, Aleš KOŠČÁK, Tomáš SOKOL, Michal GAJDA, Jakub BOŽÍK, Martin, KAZÁRIK, Šimon ŠKRABÁK, Vladimír ČERNÁK, Laura FODOROVÁ, Liliana ŠARLAYOVÁ, Adriána CHYLOVÁ, Lucia SKORKOVSKÁ, , Laura JAŠKOVÁ, , Linda ČERNÁČKOVÁ, Nina HROBÁROVÁ. Nominovaná bola aj Aneta TEKEĽOVÁ, tú však kvôli chorobe nahradila Linda ŤAPAJÁKOVÁ.

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov