Airbedmintonové leto pokračovalo v Trenčíne

15. 7. 2024
13.júla sa na Ostrove v Trenčíne uskutočnil v poradí druhý Aibedmintonový turnaj tejto sezóny, na ktorom o výhru zápolilo celkovo jedenásť párov. Víťaz ale môže byť len jeden a tým sa stal Team Alfa, ktorý tvorili Peter Švacho a Melánia Švachová. Gratulujeme!

Hráčov v náročných podmienkach na piesku čakali duely v skupinách, po ktorých nasledoval vyraďovací pavúk, no nie ten klasický. Tak ako v Prešove, aj pod hradom Matúša Čáka Trenčianskeho sa hrali aj „bažiny“ čo znamenalo, že družstvo, ktoré prehralo sa mohlo ešte stále vyšvihnúť na popredné priečky.

Opäť nechýbali zaujímavé názvy tímov, ako Prečo mi nejde ten smeč, Nugetky, Nočná búrka či Rakety a ďalší. Ako sme spomínali víťazmi sa stal Team Alfa. Na druhej priečke skončilo družstvo so zaujímavým názvom O(d)paľovacie krémy, alias Peter Stríž/Lucia Vojteková. Tretie miesto patrilo Dugesikom (Michal Rajduga/Michal Rajduga ml.).

Aj tento turnaj prebehol vďaka Národnej lotériovej spoločnosti TIPOS, ktorá je oficiálnym partnerom Airbedmintonového leta 2024. O pitný režim sa postarali spoločnosti Baldovská minerálne vody a.s., a DrWitt, ktorým aj touto cestou ďakujeme.

Všetkým oceneným ešte raz gratulujeme a tešíme sa na ďalší turnaj, ktorý sa uskutoční 27.júla na Teplom vrchu, v rekreačnom areáli Drieňok. Šancu prihlásiť sa máte ešte stále, tak neváhajte a príďte sa s nami zabaviť, tentoraz nie na piesok, ale na tenisový povrch.

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov