Po roku návrat do Slovinska

17. 7. 2015
S rozbehnutou letnou prípravou sa po Európe uskutočňujú aj rôzne projekty pre hráčov ako napr. BE Summer School či Regionálne kempy. Slovenskí juniorskí reprezentanti začnú svoju prípravu tak ako minulú sezónu, práve na sústredení v Slovinsku.

Od 18. do 25. júla absolvuje sedem hráčov (A.Horák, P.Hrnčár, V.Krupa, K.Vargová, T.Prostináková, S.Stašková a S.Pavlíková) kemp v slovinskom meste Podcetrtek, ktoré je aktuálne ešte stále dejiskom spomínanej Summer School, takže Prešovčanky Stašková s Pavlíkovou si svoj pobyt v zahraničí predĺžia o týždeň.

Sústredenie je určené pre bedmintonistov v kategóriách do sedemnásť a devätnásť rokov. Okrem domácich Slovincov si hráči budú mať možnosť zatrénovať aj s Čechmi. S juniormi na miesto konania cestuje aj tréner reprezentácie Tibor Kessler, ktorý nám o projekte ako aj plánoch reprezentácie napísal zopár riadkov.

„Odchádzame 18.7., v sobotu ráno. Už tradične sa zúčastňujeme Regional - Projectu, po roku opäť v Slovinskom Podcetrtku. Je to veľmi vydarený projekt Badminton Europe, kde BE prispieva finančne na hráčov a trénera pre účastníkov, čo je pre krajiny s nižším rozpočtom veľmi efektívne a motivujúce. Pre nás je to veľmi dobrý vstup do letnej prípravy pred blížiacimi sa ME do 17. rokov. Kempu sa zúčastní širší reprezentačný výber do 17 rokov v zložení: Adam Horák, Peter Hrnčár, Viktor Krupa, Katka Vargová, Tamara Prostináková, Sára Stašková, Sára Pavlíková. Začíname v sobotu večerným tréningom o 19.00 hod.. Každý deň máme min. 3 tréningy, z toho jeden teoretický. Určite sa v rámci voľna dostaneme aj do aquaparku. Návrat máme 25.7. večer. Potom hráči pokračujú v letnej príprave v kluboch a 15.8. sa stretneme na reprezentačnom sústredení doma na Slovensku. Podrobnejšie informácie a feedback zo Slovinska napíšeme neskôr.

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov